Your address will show here +12 34 56 78

Jouw fantastische evenement

fantastisch in beeld

40 jarig bestaan Vadain
Jeroen Strijker
Ik ben Jeroen Strijker van Jeroen Strijker Films en kom zelf uit de omgeving van Kampen en IJsselmuiden, in de provincie Overijssel.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Je bent hier waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar iemand die je kan helpen bij het filmen van jouw evenement. Hier heb je waarschijnlijk al uren aan werk in zitten om het te organiseren. Nu nog iemand die het komt filmen! Dan ben je aan het goede adres. 

Wil je graag eens vrijblijvend met mij in contact komen om je wensen met mij te delen? Ik sta overal voor open, dus stuur me gerust een berichtje met al je idee├źn.
Jeroen Strijker Films

Jeroen Strijker, komt uit de omgeving van Kampen en Ijsselmuiden, Overijssel.

Jeroen Strijker Films

  • Text Hover
EVENEMENTEN

Kijk met trots terug op jouw evenement, die mooi in beeld is gebracht!


Weken, misschien wel maanden voorbereiding heb jij gehad aan het organiseren van je evenement. Dit wil je natuurlijk goed in beeld hebben gebracht, zodat je achteraf met trots kan kijken naar jouw eigen werk en dit met trots aan anderen kan laten zien. 

Vadain en Kamper Events zijn je al voor gegaan. Kamper Events heeft voor het 40-jarig bestaan van Vadain een evenement georganiseerd en daarbij heb ik geholpen om dit hele evenement in beeld te brengen.

  • Text Hover
PROBLEEM'N? POAR NEEM'N!

In 2017 heb ik voor POAR NEEM'N een teaser opgenomen!

Wat nu dan? Poar Neem'n gaat on tour! De officiele trailer van Poar Neem'n On Tour. 

YouTube

Ga naar mijn YouTube-kanaal en bekijk meer films van evenementen en andere voorbeelden die ik heb gemaakt.