Your address will show here +12 34 56 78
Jouw bedrijf, 
perfect in beeld
Jeroen Strijker
Ik ben Jeroen Strijker van Jeroen Strijker Films en kom zelf uit de omgeving van Kampen en IJsselmuiden, in de provincie Overijssel.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Je bent hier waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar iemand die je kan helpen bij het filmen van jouw bedrijfspromotie. Daar kan ik je bij helpen! Kijk hieronder hoe ik te werk ga, zodat we samen een mooie bedrijfsfilm kunnen maken.

Wil je graag eens vrijblijvend met mij in contact komen om je wensen met mij te delen? Ik sta overal voor open, dus stuur me gerust een berichtje met al je idee├źn.
Jeroen Strijker Films

Jeroen Strijker, komt uit de omgeving van Kampen en Ijsselmuiden, Overijssel.

Jeroen Strijker Films

Kennismaking

Wanneer je graag met mij wilt samenwerken, maken we eerst even kennis. Ik kom bij je langs en hebben het over het project waar we samen aan gaan werken. Jij vertelt me je wensen en samen kijken we hoe we deze wensen zo goed mogelijk naar voren kunnen laten komen in jouw film. Daarbij kijken we ook samen hoe we jouw boodschap zo duidelijk mogelijk over kunnen brengen aan jouw publiek.

Hoe gaan we te werk?

Filmen

Als alle wensen zijn doorgenomen en op papier staan, kunnen we een moment gaan plannen om te gaan filmen. De film maken we aan de hand van de punten en shots die we hebben opgeschreven. Zo voorkomen we dat we bepaalde dingen missen of over het hoofd zien.

Afleveren

Wanneer alles is opgenomen en is gemonteerd, lever ik de film bij jou af. Voordat deze wordt afgeleverd zijn er meerdere momenten waarop je samen met je team kan kijken of alles in de film klopt. Moet er nog iets aangepast worden, dan kan dat uiteraard. Ik pas de film graag nog even aan, zodat hij helemaal past bij wat jij in gedachten had.

YouTube

Ga naar mijn YouTube-kanaal en bekijk meer bedrijfsfilms van bijvoorbeeld de onderstaande bedrijven!

BEDRIJVEN WAARMEE IK HEB SAMENGEWERKT
Bedrijven uit Kampen/IJsselmuiden en omstreken die je zijn voorgegaan.